Laura Bouwmeester

Tijdens mijn loopbaan, eerst in het onderwijs en later als politicus en bestuurder, heb ik ervaren dat veel vrouwen geweldige capaciteiten en ideeën hebben. Ik zag ze echter keer op keer stranden. Ze lieten zich wegdrukken omdat ze dachten dat ze zich niet goed konden presenteren of dat ze geen goede ideeën hadden.

Ik vond dat ik daar iets mee moest doen. Met mijn kennis kan ik helpen. Waarom zou je door schade en schande wijzer moeten worden als ik je precies kan vertellen hoe het werkt? Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien in kennis en zelfvertrouwen, om idealen mogelijk te maken en het plezier in het werk te zien terugkeren. Daarom zet ik graag mijn kennis en ervaring in, zodat talenten tot hun recht kunnen komen.

Ik heb verschillende functies in het lager, middelbaar en hoger onderwijs bekleed, waarna ik lang heb gewerkt als politicus en bestuurder (onder andere als gedeputeerde). Op dit moment ben ik toezichthouder bij een aantal organisaties en lid van de Algemene vergadering van waterschap Zuiderzeeland.

In het onderwijs heb ik ervaren hoe geweldig het is om iets onder de knie krijgen. Op het moment dat het voor het eerst lukt voel je je geweldig!
In de politiek heb ik geleerd hoe je tactisch en strategisch kunt opereren en in het bestuur heb ik ervaren hoe belangrijk goede verhoudingen zijn.

Sportlaan 83
1333 SE  - Almere

  06 13236492
  l.bouwmeester@rederijk.nl

©  Rederijk.